ТРИ КРУШЕВЧАНКИ НАВРЕДУВАНИ ЗА ОБЈАВЕНА СЛИКА НА ФЕЈСБУК

10653537_715800015164443_3355610728369234517_nТри Крушевчанки беа остро нападнати од страна на фејсбук-групата Здружение Мали Херои Битола за објавена слика. Кон 3-те Крушевчанки меѓу кои и 12 годишно девојче беа упатени погрдни и крајно навредливи зборови.

Здружението Мали херои Битола е фејсбук-група која ги штити животните и животната средина. Бранејќи ги животните не само администраторите на групата, туку и нејзините членови се нафрлија на 3-те жители на Крушево.

Еве што напишаа од здружението:

“Кои зборови да ги искористиме за да објасниме колку луѓето се не луѓе, колку особини својствени за нив се изгубени и колку мизерни можат да бидат… Толку млади а толку нечувствителни…
Срам за преубавото Крушево!
Една слика-илјади зборови…”

После овој коментар веднаш возвратија жртвите.

Понатамошната расправија следете ја тука.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s